Censur giver altid bagslag.

Covidkrisen handler ikke om sundhed og helbredelse. Den handler om, at de store konglomerater vil have mere og at vi andre skal have mindre. De vil have flere penge og mere magt. Mere kontrol og verdensherredømme. Og vi andre skal betale! Det er der ikke noget nyt i. Den polarisering har vi altid haft.

Balladen om Covid har delt verden i nogle få der ønsker kontrol og flere der ønsker frihed.

Den største del af kampen lige nu står mellem eliten der synes, at censur og kontrol er godt, og os de frihedssøgende på den anden side. Kontrolidioterne går gladeligt ind for overgreb på den personlige frihed så længe det ikke går ud over dem selv. og de tror, at de kan få deres ideelle verden ved at ændre og kontrollere os.

Vi på den anden side udøver ikke endnu overgreb på kontrolsiden, men vi har en pligt til at stoppe deres overgreb! Hvis vi betragter os selv som ofre og ikke mener vi kan gøre noget, hjælper vi dem med at vinde. Og det må de simpelthen IKKE! Vi er NØDT til at jage bødlerne tilbage på deres egen banehalvdel! Både for vores, deres og vores alle sammens efterkommeres skyld. Der er ikke nogen vej uden om! Med mindre vi ønsker at gå baglæns i menneskehedens udvikling og genindføre totalitarismen!

Kampen er perfekt afspejlet i Neil Young og Joe Rogans opgør på Spotfy.

Nu rejser en relativt stor musiker sig op og begynder Gud hjælpe mig, at forlange at Spotify skal vælge mellem ham (Neil Young) og Joe Rogan. Og ved at rejse sig op på den måde bliver han faktisk mindre – fordi vi andre godt ved, at censur altid fører til det modsatte af hvad magten ønsker. Flertallet gennem alle tider har altid vundet over regeringer der har forsøgt at undertrykke folket. Vi mangler dog stadig NordKorea og Kina, men lur mig om ikke de falder en dag også.

Det få konsekvenser det har for Neil Young er:

  1. Han mister en pæn del af sin indkomst. 60%!
  2. Når fornuftige mennesker hører at noget skal censureres bliver de nysgerrige på hvad sandheden bag egentlig er. Mennesker vil nemlig dybt og inderligt ha’ det de ikke kan få!

Når Neil Young og 270 ‘læger’ forlanger at Spotify udøver censur, forstår de ikke, at den slags ting ikke er sunde for nogen. Før de selv bliver nægtet adgang til at udtrykke sig!

Nu er Neil Young heller ikke så moralsk, at han fjerner al sin musik fra Spotify. Han har ladet sine 10 største hits blive stående, så i offentligheden fremstår han som en helt der er imod Joe Rogan og for censur. Og bagved scenen er han en simpel forrædder, der stadig gerne vil tjene store penge på Spotify. Så han mister altså IKKE 60% af sin indtægt som han påstår. Tallet bliver forsvindende lille og opvejes af at han får flere lyttere ove på Amazon – hvor han så kan støtte en arbejdsgiver der lader sine chauffører pisse i flasker fordi de ikke må holde en pause! Og støtte an arbejdsgiver, der ansætter folk til så lav en løn, at en trediedel af hans ansatte er på foodstamps!!! Hans ansattes løn er altså betalt af skatteyderne!

Det støtter Neil Young gerne!

Men det skræmmende er at disse folk ikke kan se forbi deres egne valg. De kan stadig ikke se konsekvenserne af at overgribe andre. Det er der heldigvis en voksende del af befolkningen der kan. Derfor er de imod censur.

Lad os nu se på et eksempel og vende situationen 180 grader:

Jeg er f.eks. i min gode ret til at mene at Spotify, YouTube og alle pladeselskaber i verden skal forbyde Neil Youngs musik, da den er farlig for børn under 15 og jeg skal nok finde 270 hamp dyrkere og podcastere, der vil skrive under på det. Og få nogle professorer til at skrive en afhandling for en par ekstra månedslønninger. Det er vigtigt at få Neil Young helt væk fra offentligheden, så hans musik ikke kan skade børnene!

Spøg til side.

Som kunstnere har de al mulig ret til at fjerne deres musik fra Spotify. MEN tag ikke fejl! Deres formål er at presse Spotify til at censurere, så du og jeg ikke længere har friheden til, at vælge hvad vi vil lytte til!

Og netop den ret til frihed vil jeg kæmpe for til mit sidste åndedrag!

Alle vestlige lande har skrevet under på menneskerettighederne og grundloven i alle disse såkaldt civiliserede lande, har sikret ytringsfriheden i grundloven, så hold lige kæft med jeres censurerering af mennesker der ikke er enige med jeres opfattelse af hvordan verden skal se ud!

 

Folk og regeringer der mener at de ved hvad der er bedst for andre.

Regeringer der siger: “Vi vil alle det bedste” har altid været totalitære. Som Kina. Som Nord Korea. Som det gamle Rusland!

På intet tidspunkt i historien har mennesker som har forsøgt at manipulere eller tvinge andre til ensretning, været at finde blandt “the good guys”. ALDRIG! Så til alle de som ønsker frihed og lighed: VÅGN OP!!!

Det som de totalitære, tanke- og meningskrontrollanterne ikke forstår er, at når de censurerer skaber de en masse nysgerrighed og tiltrækning omkring det de censurerer, fordi folk ved godt inderst inde, at når det sker er, det fordi der er nogen der får ondt i pengepungen pga. sandheden! Alene fordi det bliver censureret.

At bekæmpe sine egne dæmoner ved at beskylde andre for at være årsagen til dem, har ALTID givet bagslag på den lange bane. Joe Rogan ville aldrig været blevet så stor hvis ikke YouTube havde slettet hans videoer. Det samme med Malone, som ingen havde hørt om, inden han fik lukket sin Twitterkonto samme dag han kom på Joe Rogans podcast.

Man kan ikke censurere folk i det lange løb. Alle mennesker ønsker dybt inde, at få det de bliver forhindret i at opnå.

Jo mere folk bliver censureret, jo mere kreditværdige fremstår de!

 

Skab en distraktion ved at beskylde andre for det du selv vil holde skjult.

En særdeles velkendt taktik i USA er at beskylde andre for, at gøre det de selv laver i det skjulte for at distrahere os! Ligesom det demokratiske parti i USA beskyldte Republikanerne for at samarbejde med russerne og så viser det sig sandelig, at det var dem selv der gjorde det og, at Clintons advokat fik en sag på halsen på den konto.

Så længe medicinalindustrien betaler CNN og de andre store nyhedskanaler enorme summer for reklame – så længe der er så store penge bag ved vaccinerne (i alle andre lande end USA er det forbudt at reklamere for medicin) – lige så længe kan vi regne med at den information der kommer fra dem omkring vaccinerne er information der er baseret på at tjene penge – altså MISINFORMATION!

Medicoindustrien MISINFORMERER os ved, at beskylde OS for at offentliggøre misinformation! Det er et trick de bruger! Ligesom da vi var børn: Det man siger er man selv.

 

Sandheden er ilde hørt.

Censur har aldrig virket.

Den absolut eneste måde at bekæmpe misinformation på er, at udsætten den for debat. Sandheden er som en løve. Bare slip den løs og den vil forsvare sig selv! (Augustin)

Som mennesker har vi ikke udviklet os og lært af facisternes bogafbrændinger.

 

Jeg håber inderligt, at de åndsindskrænkede mennesker der går ind for at begrænse ANDRES frihed, må vågne op til virkeligheden inden de ødelægger livet for os alle sammen.