Fake Fact-check

Svar på de såkaldte factcheckeres manipulative åbne brev til YouTube og Spotify: https://www.tjekdet.dk/debat/et-aabent-brev-til-youtube-fra-faktatjekmedier-i-goer-lidt-i-kampen-mod-misinformation

Forestil dig at du er til århundredets største boksekamp. Der er 50.000 tilskuere og bokserne er stadig ude bag ved i omklædningsrummene. Begge boksere er lige dygtige og ingen ved hvordan kampen ender.

Men den ene af bokserne er usikker på sig selv. Han er faktisk bange for at tabe kampen. For hvad vil verden dog tænke om mig hvis jeg taber – tænker han. Hvordan skal jeg så profilere mig? Hvad skal jeg så leve af?

Så han har med alle midler forsøgt, at få modstanderen diskvalificeret ved at manipulere store medier til, at skrive negative historier om ham. Han har gjort alt hvad han kan for, at grave skidt frem og kaste det på ham og bagtalt ham overalt hvor han kunne slippe afsted med det.

Han har forsøgt at vinde kampen – ikke ved regulært at bokse sig til titlen men ved, at forsøge at diskvalificere modstanderen INDEN han overhovedet fik en chance i ringen, for en ligeværdig og ærlig kamp.

På samme måde gør sandheds checkerne overgreb mod ytringsfriheden, når de forsøger at manipulere YouTube og Spotify til, at smide folk på porten, der ikke reciterer den religiøse sandhed, der kommer fra fact-checkerne (dvs. regeringer og mega corporations og såkaldte uafhængige fact-checkere).

JA, der er ting der kan fact checkes! Når vi kan slå op i avisen eller se en video der kan dokumentere hændelsesforløbet.

Men det er slet ikke det der er tale om. For når det handler om mega corporations motivation for at tjene endnu flere penge, er det en trosag hvad firmaets intention er. Det kan IKKE fact checkes! Men det kan debatteres!!! Og det VIL vi have lov til! I skal ikke sætte dagsordenen for den offentlige debat!

 

Der findes ikke noget der hedder uafhængige factcheckere!

Uafhængige fact checkere er en betegnelse man bruger i et forsøg på, at sælge en vare! Sælgerne af denne vare forsøger at manipulere os til at tro, at de er uafhængige og troværdige. På samme måde som det tomme udtryk Deutsch Demokratische Republik skulle bilde folk ind, at landet var demokratisk. Eller at Union of Soviet Socialist Republics var socialistiske. Eller at Folkerepubilkken Kina er for folket. Det er det ikke. Det er fascisme i forklædning.

Alle mennesker er programmeret af den kultur de er vokset op i. Alle børn overtager store dele af deres fars og mors holdninger. Se på politikere der får børn der også bliver politikere. De ender endda ALTID i samme parti som forældrene. Vi bliver programmeret af skoler og venner. Af film og musik. Ja, stort set alle de indtryk vi får gennem sanserne programmerer os.

Og det som de færreste er klar over er, at det der styrer vores motivation I ALLE SAMMENHÆNGE, er de behov der ikke blev mødt da vi var børn. De ligger stadig i underbevidstheden og forsøger at blive dækket. Og der bliver de liggende og styrer vores adfærd – INDTIL vi opdager hvad der foregår og bevidst gør noget ved det.

Vi er ikke frie sålænge vi er styret af vores ubevidste behov. Og ligeså længe vores underbevidsthed manipulerer og styrer os hen i de samme situationer igen og igen for, at få os til at vågne, ligeså længe bliver vi selv ved med, at manipulere vores omgivelser for, at skabe en reaktion – altså en genudspilning og dermed chancen for at vågne.

Introverte mennesker bebrejder sig selv. Ekstroverte bebrejder andre. Vi introverte finder løsningen i os selv. Ekstroverte forsøger at få andre til at løse sine problemer.

Tilliden til fact-checkerne forsvinder hurtigt, når man fact-checker fact-checkerne. Dels fordi vi opdager, at de manipulerer ud fra en ikke udtalt dagsorden, dels fordi de såkaldte uafhængige fact-checkere viser sig IKKE at være uafhængige.

Factcheck.org bliver betalt af Facebook, Google, Annenberg OOOOOG Johnson & Johnson! Det er kriminelt at påstå at Factcheck.org er uafhængige! Det er LODRET løgn når Fakebook udtaler at vores opslag er blevet checket af uafhængige fact-checkere. Det kan ALLE factchecke blot ved at se på deres hjemmeside.

LeadStories.com har tre ansatte i deres ledelse der har været ansat hhv. 20, 26 og den 3. et uangivet antal år hos CNN. Og det kan næppe komme som en overraskelse, at netop CNN er kendt for igen og igen, at levere falske nyheder (Sponsored by Pfizer) som factcheckerne sjovt nok ALDRIG fact checker. Jeg gentager lige: ALDRIG!

Der er en udpræget stor ensidighed i de emner fact-checkerne tager under behandling. Og det er da klart det er sådan når man opdager, at de har en anden agenda end ‘uafhængige’ factcheck. Mistilliden til fact-checkerne vokser hver dag! Og så er der nok ikke ret mange iblandt os, der ønsker et tanke politi!

Men tankepolitiet er en ny tiltalende magt bastion, hvor mennesker, der ikke blev valgt ind i kommunal- eller menighedsrådet, eller i anden sammenhæng er blevet overset, kan få mere indflydelse på andre.

 

Fact-checkerne checker kun modpartens påstande

Factcheck industrien er et overgreb. Et regulært overgreb på vores ytringsfrihed. Fact-checkerne er selvudnævnte ordstyrerer i en debat, hvor de på regulær totalitarisk vis vil stoppe opponentens ytringer INDEN han går i ringen. De er i meget stor grad styret af de store virksomheders agenda og penge.

Vi kan ikke skabe en fredfyldt verden ved, at udelukke folk med ikke mainstream meninger fra debatten og ved at banne folk fra den offentlige debat. Det er historisk set altid endt i revolutioner, hvor ordet til sidst alligevel bliver frit. Det eneste der virker er, at tage dialogen med modparten. Det betyder at UNDGÅ extremisme. At søge balancen.

Det er et videnskabeligt efterprøvet faktum, som sandheds checkerne ikke kan checke, for så opdager de, at de ikke længere har nogen eksistens berettigelse.

Henvendelsen fra 270 såkaldte “doctors, physicians, and science educators” til Spotify for at få Robert Malone og Joe Rogan fjernet fra Spotify blegner en hel del i kreditværdighed, når man lige checker listen over hvem de 270 mennesker er. Det er en ret blandet landhandel af folk, der på ingen måder er specialister i vacciner eller videnskab iøvrigt. Der er korrespondenter, psykologer, sygeplejersker, familieterapeuter, SOSU folk, marriage therapists, psykiatere, OG flere helt almindelige podcastere! Men check nu selv. Egentlige anerkendte eksperter er der absolut INGEEN af på listen. Og når man så holder de 270 ‘medical experts’ op imod de 11 millioner lyttere der var med og, at fact checkerne gør alt for at lukke munden på modparten, må man jo nok sige, at de to henvendelser har udpræget karakter af, at være latterlige skrivelser fra små usikre mennesker der er bange for ikke at kunne oppebære rette til at være i verden og derfor er nødt til at gribe til andre midler end dialogen for at få ret. Det er tarveligt og langt under almindelig værdighed.

Joe Rogan er ene mand mere mere end 10 gange større end CNN. Og han bruger KUN sin hæderlige dialog. Det synes jeg nok tæller for et eller andet.

Men jeg tænker at Spotify og YouTube nok vælger deres egen vej ud fra økonomiske synspunkter mere end etiske.

 

Vi mangler fact-checkere der fact-checker fact-checkernes ‘facts’ og checker de facts som fact-checkerne undgår at checke!

 

Læs mere her: https://screamsheet.eu/factcheck-the-factcheckers-they-are-not-independent/