De 12 A’er i Bevidst Lederskab!

Debra er tidligere soldat i Afghanistan. Her er et uddrag fra hendes samtale med tidligere Navy Seal og nu lejesoldat Dave om Lederskab! Det er fra bogen Trinity Sisters – Dirty Business der handler om trafficking, pædofile, den Albanske mafia og tre søstres kamp for at finde hinanden og en tilværelse fri fra angst og kamp for ovelevelse. Kampen for at være anerkendt, værdsat og at høre til.

 

Fortæl mig lige indledningsvis om dine relationer.

– Jeg har lært værdien af at interessere mig for dem jeg arbejder sammen med. Husker navnene på deres børn, deres hobbier og hvad de interesserer sig for. Jeg prøver at efterlade dem bedre end da jeg mødte dem. At give dem et boost af energi eller glæde. Det koster mig ingenting og de føler sig værdsat. Og jeg bliver mere glad og tilfreds. Det virker fantastisk godt. Jeg prøver at være mit bedste Autentiske selv fordi når jeg er open minded virker det som en invitation til dem om også at være åbne. Det skaber en ‘connection’ jeg værdsætter højt fordi jeg ligesom dem har brug for at høre til.

Ja, det med at være en del af noget forstår jeg inderligt. Hele min barndom var jeg alene. På mig virker du ikke rigtigt som den der standard kedelige røvslikker-leder der kysser sin egen chef i numsen, sikrer sig allierede og siger de strategisk rigtige ting imens han sparker de folk der er under ham. Hvorfor?

– Enten kan jeg gøre det der er nemmest eller jeg kan gøre det der er rigtigt. Langt de fleste ledere gør det første. Jeg forsøger ikke at være noget jeg ikke er. Jeg har en længsel on at være ærlig for enhver pris og at bevare min integritet. Tage min maske af og afsløre hvem jeg i virkeligheden er og invitere andre til at gøre det samme. Jeg synes jeg har en masse at give. Hvad enten det er opmærksomhed, penge eller tid. Hvis jeg har det du har brug for deler jeg gerne.

– Helt ned på jorden – Jeg ønsker bare at være lykkelig og jeg antager at de fleste andre mennesker ønsker det samme. Og desuden er jeg en stor tilhænger af at have det sjovt! De fleste ledere forsøger at være stærke. De forveksler power med lederskab. Jeg forsøger at leve efter en formel der engang dukkede op i et lyst øjeblik og som stadig guider mig. Ordene er engelske og den hedder:

De 10 A’er – Klasse A Lederskab!

De 10 A’er? Hvad er det?

– Det handler meget om balance. Der er fem maskuline A’er og fem feminine og når de to sider balancerer åbner det til en røvfuld A’er mere. Der er mere her om de 10 A’er.

– De fem maskuline kvaliteter jeg ønsker at mestre er Agenda, Awareness, Assertiveness, Action, and Authenticity. Agenda betyder at have en paln med dit liv som er en reference for alt hvad du foretager dig.

Agenda:
– Du skal have en agenda i dit liv. Du skal vide hvad du vil med arbejde og parforhold. Du skal være 100% passioneret omkring hvad du vil med dit liv. Ingen kvinde gider en mand der ligger på sofaen med en bajer og ser fodbold hver dag. Du skal have en Mission! En livsopgave, og helst en der handler om at give videre af dit overskud.

Awareness:
– Opmærksomhed er en afgørende faktor i at være en dygtig leder. Vi er normalt ikke særligt vågne. Vi lever i høj grad ud fra vores antagelser om livet og andre. Jo mere vågne vi er, jo mere præcise er vores antagelser. Jo mere præcise er vores verdensbillede. Jo mere opmærksom du er både på dig selv og dine omgivelser jo mere åbner du for din egen kreativitet.

Assertiveness:
– Du er hvad du kommunikerer! Din kommunikation er afgørende for hvem du omgiver dig med og hvad du får af dem.

Action:
– Handling taler højere end ord!

Authenticity:
– At være autentisk handler om at din kommunikation er kongruent. Det nytter ikke at du siger ét mener noget andet og gør noget tredje. Hvis al din kommunikation, ord, kropssprog og tonefald udtrykker det samme budskab er du autentisk. Hvis du lyver siger ordene én ting og kropssproget noget andet og din kommunikation mister kraft.

 

– De fem feminine kvaliteter er: Authority, Attention, Attraction, Admiration, and Accountability. De er næsten et resultat af at mestre de fem maskuline A’er. Lidt lissom når du har dit maskuline bagland på plads, så kommer kvinderne rendende fordi de kan lugte noget de længes efter!

Authority:
– Får du når du ved hvad du går efter og når dine ord og handlinger har vægt.

Attention:
– Får du når du skaber de resultater du har kommunikeret at du vil nå.

Attraction:
– Når du har gjort dit hjemmearbejde vil du tiltrække en kvinde som også har gjort sit.

Admiration:
– Får du når du gør en forskel for andre mennesker. Når du betyder noget for dem.

Accountability:
– At folk kan stole på dig opnår du ved at være ansvarlighed, som kommer når du kender dig selv og er i balance. Når du er i balance kan du nemlig overskue konsekvenserne af dine handlinger som dermed bliver mere ansvarlige.

 

– Det at arbejde med de ti værdier i Lederskab, har så kastet nogle flere af sig: Appreciative, Attentive, og Amazing! Ok, lidt pral her, men det er altå Amazing at ting bare sker når du ønsker at de skal ske og det er Amazing at være i stand til at give mennesker hvad de har brug for.

– Det har gjort mig til en Achiever, eller en Accomplisher, en Adventurer, en Alchemist, og endda The Author af mit eget liv! Og når jeg siger Alkymist er det fordi jeg er blevet god til at transformere negative situationer til noget positivt.

– Sorry for sammenblandingen af det engelske og det danske, men som du ved foregår en stor del af mit liv på Engelsk.

Hold da helt op MAND! Vil du ikke være min chef?

– Se mig ikke som chef. Vi skal vøre vores egen chef. Lederen af vores eget liv. Jeg startede min forretning, men alle involverede er fælles om projektet. Lidt familie agtigt, du ved. Jeg er bare ham der smører maskinen med all dens fine tandhjul og møtrikker og sørger for at alt virker for alle. Jeg forsøger at tage mig af tingene. Omsorgsfuldt og omhyggeligt. Forsøger at skabe et godt liv for mig selv og mine venner og måske en dag blive i stand til at bidrage til verden.

– DET er mit A-game! Mit lederskab!

Jeg hører dig MAND! Jeg MÆRKER dig!

– Da jeg var i hæren var vi med i en International Øvelse der involverede en deling SAS folk og en deling Navy Seals og den største lektie for mig var den type lederskab de lagde for dagen. De var SÅ dedikerede og min konklusion var at dårlige leder gør det der er lettest. Gode ledere gør det der er rigtigt. Uanset smerten.

– Sandt! En Navy Seal er nødt til at gøre det rigtige første gang. Ellers kommer det tilbage og bider ham i røven. Ofte får man ikke en chance mere! De forkerte beslutninger kan meget let være dødbringende. Så det bliver på en måde ret tydeligt hvad der er rigtigt.

Hvis du kort skal skitsere den vigtigste egenskab ved en leder, hvad skulle det så være?

– Jeg tror der er flere vigtige ting:

1. 200% ansvar for alt hvad du sætter i gang. Inklusive det du siger og endnu sværere også inklusive alt hvad der sker for dig uden at give andre skylden. Når noget sker for dig har du selv sat det igang på et eller andet tidspunkt. Det betyder at tage ansvar for hvordan du OPFATTER verden. Det er mit eget verdensbillede jeg primært skal slås med. Jeg kalder det Extreme Ownership fordi jeg er nødt til at være ansvarlig for mine følelser, mine behov, mine ord, mine handlinger, mit helbred, min krop og mine relationer. ALT i mit liv er mit ansvar!
2. Integritet. Fordi ærlighed gør alting nemmere og uærlighed fjerner dig fra din passion og din retning i livet. Det fjerner dig fra dig selv.
3. Gode ledere er besat af at eksekvere. At sætte ting igang.
4. Og så er de verdensklasse lyttere!.

Og for de dårlige ledere vil Ambition nok være den vigtigste egenskab – For lissom at tale A-sproget.

– Ja, mange af dem jeg har mødt har aldrig fået den nødvendige anerkendelse af ders far, så deres liv er blevet en øvelse i at præstere. Se far! Er jeg ikke dygtig? Trump er et pisse godt eksempel. De søger stadig validering og anerkendelse. Ved hjælp af manipulation, kontrol og micromanagement. Som alle er destruktive og kontraproduktive. Mit gæt er at 97% af alle ledere er i den kategori

Wow! 97%! Det’ satme mange! Men når jeg lige tænker efter et øjeblik har du nok ret. Hvor har du iøvrigt det der udtryk fra?

– Hvilket udtryk?

One Love!

– Åh, nårh det! Jeg mødte engang en dygtig natklub bestyrer. Han tog sig en pibe sjov tobak engang imellem. Han talte meget om karma og Zen og havde en guru i Indien. Han sluttede altid en snak af med at sige “One Love”. Det virker godt hvis man har lavet en aftale, ligesom et håndtryk. Jeg forelskede mig i udtrykket, som også er et ønske om alt godt for den man lige har talt med.

– One Love!

Dave’s Blog from The Frontline: DontFuckWithDad.com